Ontbijtsessie 2022

Ondernemers en leidinggevenden, op 18 mei nodigen we jullie graag opnieuw uit om aan te schuiven aan onze ontbijttafel. We willen luisteren naar jullie verhalen, ervaringen en vragen. We willen jullie samenbrengen omdat we geloven in ervaringsgericht leren en de dynamiek van een groep.

Iedere ontbijtsessie omvat een ander gespreksonderwerp, dat ook door jullie kan worden ingebracht.

Zo blijven we elkaar verrassen en positief uitdagen.

Het thema van deze 3 e ontbijtsessie gaat over "Organisatieopstellingen"

We willen aan de hand van eigen cases onderzoeken: "Wat zijn de onderstromen die de organisatie be├»nvloeden?" 

  • Wat zorgt ervoor dat bepaalde dingen niet bewegen ondanks alle inspanningen?
  • Waarom herhalen dingen zich zoals het niet ingevuld geraken van een bepaalde functie?
  • Hoe kunnen we ervoor zorgen dat een familieoverdracht succesvol verloopt? Welke wetmatigheden dienen we in acht te nemen?

Wil je ontdekken wat de bronnen zijn en welke inzichten organisatieopstellingen kunnen aanreiken? Dan ben je van harte welkom

Deze interactieve ontbijtsessie kunnen we niet zonder jullie inbreng. Ben jij zaakvoerder of leidinggevende en wil je aan de slag met een van bovenstaande items binnen jouw organisatie of  team dan willen we jou case graag onderzoeken. Je krijgt inzichten die je helpen om met meer klaarheid de volgende stappen te zetten. 

We kijken er naar uit  om jullie te mogen verwelkomen aan onze ontbijttafel op woensdag 18 mei 2022. De ontbijtsessie start om 8.00 en we sluiten af om 10.00. Nadien is er nog ruimte voor netwerkgesprekken.

The place to be voor deze deze gratis ontbijtsessie is Vinoscoop, Industrieweg 202, 9030 Mariakerke (Gent).

Inschrijven kan tot 09/05/2022. Als je een case hebt, wil je deze kort omschrijven zodat we een zicht hebben op jouw vraag.

Tot dan!

Annelore & LiesbetOntbijtsessie 2022

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x