Wie we zijn

Yello Bird

Wij zijn een team van gedreven ervaringsdeskundigen, die een gedeelde passie hebben voor mensen, zingeving, bewegen en organiseren. Wij geloven steevast dat deze ingrediĆ«nten een meerwaarde bieden voor duurzame ontwikkelingen en transformaties, wendbaar reageren op een steeds veranderende markt en blijvend resultaten neerzetten.     

Als groei-experten, faciliteren en ondersteunen wij ondernemingen, (management) teams  en professionals om in beweging te komen, te leren organiseren en samen te werken vanuit zinvolheid en een duidelijke identiteit. 

We maken tijd en ruimte voor gesprekken die ertoe doen, zetten mensen letterlijk en figuurlijk in beweging en aan het stuur van wat ze willen, durven, dromen en kunnen met elkaar. Mensen ervaren dus samen wat zinvol is, hoe ze zich succesvol kunnen organiseren en omgaan met elkaar. Dit DNA zijn de stevige wortels voor toekomstig groeien, handelen en beslissen. 


Onze aanpak


We staan schouder aan schouder met jou, als  klant en gaan voor een A tot Z partnerschap vanuit vertrouwen en wederzijds respect.

  • We stappen  met  jou uit de dagdagelijkse context om ruimte te creĆ«ren en een andere dialoog mogelijk te maken. We zoeken daarvoor maximaal de natuur op.  
  • Onze formats zijn een mix van mentale en fysieke werkvormen. We zetten jou in beweging letter en figuurlijk. o.a. Equi-coaching, natuuractiviteiten, creatieve werkvormen...
  • Alles wat we doen is maatwerk, aangepast aan jou vraag, nood en situatie.  
  • We zorgen voor concrete handvaten om mee te nemen naar de werkplek, implementeren mee en voorzien nazorg.
Wie we zijn

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x